Çerkezköy’de yıldızlar geçidi

Kapaklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Volkan Konak konserinin ardından 2013 Yaz Festivali kapsamında nasıl bir organizasyon yapacağı merakla beklenen Çerkezköy Belediyesi bombaları ardı

Kapaklı 21.08.2013 00:53:00 0
Çerkezköy’de yıldızlar geçidi
 FESTİVALİN AÇILIŞINI IŞIN KARACA YAPACAK
Çerkezköy Belediyesi Yaz Konserleri 2013 etkinliği 23 Ağustos Cuma günü saat 21.00'da Türk Müziği'nin tanınmış isimlerinden Işın Karaca'nın sahne alacağı ilk konserle start alacak. İlçemize ilk kez gelecek olan pop müziğinin en güçlü kadın sesleri arasında gösterilen Işın Karaca en güzel şarkılarını Çerkezköy halkı için seslendirecek.

EN GÜZEL ŞARKILARINI ÇERKEZKÖYLÜLER İÇİN SESLENDİRECEKLER
Yaz Konserleri 2013 festivalinin 29 Ağustos Perşembe günkü ikinci perdesinde ise Ferhat Göçer sahne alacak. 6 Eylül Cuma günü Gece Yolcuları, 14 Eylül Cumartesi günü ise Model grubu birbirinden güzel şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirecek.  Festivalin finalini ise 17 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek olan konserde Mustafa Ceceli yapacak. Son zamanlarda başarısıyla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Ceceli, performansı ile Çerkezköylülere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

KATILIM ÜCRETSİZ
Çerkezköy Belediyesi Yaz Konserleri 2013 etkinliği kapsamındaki bütün konserlerin saat 21.00’da başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, Işın Karaca, Ferhat Göçer, gece Yolcuları ve Model konserlerinin Anfi Tiyatro’da, Mustafa Ceceli'nin konserinin ise Kapalı Pazar Yeri otoparkında gerçekleştirileceğini kaydetti. Konserlere katılımın ücretsiz olduğunun altını çizen yetkililer, tüm Çerkezköy halkını yaz konserlerine davet etti.

Haber / Cem BÜLBÜL
 
 
 
 
  

0282 726 91 91
0282 747 65 10