Yer altı Otoparkı’nda 2 kısım tamamlandı

Çerkezköy’de mayıs ayında yapımına başlanan Yer Altı Otoparkı ve Otopark Üstü Düzenleme Yapım İşi çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy 21.08.2013 01:02:00 0
Yer altı Otoparkı’nda 2 kısım tamamlandı
 2 KISIM TAMAMLANDI
Çalışmaları Çerkezköy’de 1 milyon 117 bin TL sözleşme bedeli ile ihaleyi alan BMA inşaat firması yürütüyor. 3 kısımdan oluşan Yer altı Otoparkı’nın ilk 2 kısmının yapımı tamamlanırken, 3. kısımda kalıp çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer “Doğalgaz ve elektrik hatlarının deplase çalışmalarının da eş zamanlı yürütüldüğü proje çerçevesinde Yer altı Otoparkı’nın yapımının tamamlanmasının ardından otopark üstü düzenleme çalışmalarına başlanılacak” dedi.
 
ANDEZİT PLAKLA KAPLANACAK
100 araç kapasiteli Yer altı Otoparkı’nın üst kısmı komple andezit plaklarla kaplanacağını ifade eden yetkililer, oturma alanlarının da oluşturulmasının ardından çalışmaların Ekim Ayı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirdi.
 
ESNAF İŞLERİN ARTMASINI BEKLİYOR
Bazı bölge esnafı üç aydır yapılan kazı çalışmaları nedeniyle işlerinin yok denecek kadar azaldığını, dolayısıyla projenin esnafın belini büktüğünü ifade etti. Bazı esnaf da cefa çekmeden sefa sürülemeyeceğinin bilincinde olduklarını ifade ederek, tek temennilerinin çalışmaların neticelenmesinin ardından işlerinin eskiye nazaran daha da artması olduğunu belirtti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10