Tunca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Başkan Emrah Tunca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, önceki gün de Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi Başkan Tun

Tekirdağ 22.08.2013 00:59:00 0
Tunca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor
 YOĞUN BİR SEÇİM ATMOSFERİ BİZLERİ BEKLİYOR
Ziyarette konuşan Milletvekili Özlem Yemişçi, Tunca’nın Merkez İlçe Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Önlerinde bir seçim maratonunun olduğunu ifade eden Yemişçi “Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Anayasa oylaması ve Genel Seçim olmak üzere yoğun bir seçim atmosferi bizleri bekliyor. Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Emrah Tunca ve seçilecek yönetime şimdiden çalışmalarında başarılar diliyor ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
SEÇİME ADAPTE OLMAK İSTİYORUZ
Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca da ziyarette yaptığı konuşmada, Ak Parti çatısı altında verilen her görevi layıkıyla yapmak için çalıştıklarını ifade etti. Süleymanpaşa İlçe Yönetiminin yoğun bir tempo dönemine gireceğini söyleyen Tunca, “Bir hafta içerisinde yönetimi oluşturarak hızlanan ivmemizle seçime adapte olmak istiyoruz” dedi. Milletvekili Özlem Yemişçi’nin ziyareti güncel siyasi meseleler ve Tekirdağ’ın geleceğine dair düşünceleri içeren konuşmaların ardından sona erdi. Milletvekili Yemişçi’ye Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ile Halkla İlişkiler Başkanı Sadık Baş da eşlik etti.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10