Tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından her ay düzenlenen İlçe Danışma Toplantıları devam ediyor. Ağustos Ayı Danışma Toplantısı önceki akşam saat 19.45’te parti binasında ger?

Çerkezköy 23.08.2013 00:42:00 0
Tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz
 GENEL MERKEZİN BELİRLEYECEĞİ ADAYI DESTEKLEYECEĞİZ
Toplantı divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan heyeti başkanlığına Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akgün seçilirken, divan kurulu üyeliklerine de İrfan Ak, Handan Yıldız, Nurdan Şahin ve Mustafa Karataş seçildi. Toplantının açılış konyşmasını yapan Divan Başkanı Muharrem Akgün, ilçe danışma toplantısında alınacak kararların hayırlı olmasını temenni etti. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın tatilde olması dolayısıyla katılamadığı toplantıda konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ferhat Yegin, “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Tüm arkadaşlarla beraber tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Genel merkezin belirleyeceği adayı destekleyeceğiz” dedi.
 
DÜNYA KABUL ETTİ, MUHALEFET KABUL ETMİYOR
Yegin, 12 yıllık geçmişi olan Ak Parti’nin 11 yıldır iktidarda olduğunu anımsatarak “Bu, cumhuriyet tarihinde bir ilktir” dedi. Ak Parti’ni 11 yılda önemli hizmetler yaptığını söyleyen Yegin “İktidar 11 yılda önemli hizmetler yaparken, muhalefet de aynı şekilde muhalefet yaptı. Siz ne kadar Türkiye’nin büyümesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeseniz de Türkiye size ve faiz lobilerine rağmen büyüyor. Çünkü artın Türkiye’yi dünya lideri Erdoğan yönetiyor. Tüm dünya Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu kabul etti, ama muhalefet kabul edemiyor” dedi.
 
IMF’YE OLAN BORCUNU SIFIRLADI
Yegin “Türkiye IMF’ye olan borcunu sıfırladı. Türkiye’nin IMF’ye borç vermesi için görüşmeler devam ediyor. Türkiye 80 yılda yüzde 45 büyürken, son 10 yılda yüzde 5.1. büyüdü. 36 milyar dolarlık ihracatımız son 10 yılda 152 milyar dolara yükseldi. Tarım ihracatımız 4 milyar dolardan 19 milyar dolara yükseldi” diye konuştu.
 
ÜLKEYİ ENFLASYONDAN KURTARDIK
İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ferhat Yegin, ülkeyi enflasyondan kurtardıklarını belirterek “Enflasyon 2012’nin sonunda yüzde 6.2’ye düştü. Enflasyonun tek rakamlara düşmesi ve paradan 6 sıfırın atılması ile paramız değer kazandı. Türkiye’nin dış politikada da önemli bir noktada. Bunun göstergesi, AK Parti’nin baştan söylediğini, şimdi muhalefetin söylemeye başlamış olmasıdır. Mısır’da ve Suriye’de yaşayan Müslümanlarımıza selamlarımızı yolluyoruz. Elbet birgün biri çıkacak ve oradaki Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmün hesabını soracaktır” ifadelerini kullandı.
 
BASINA KAPALI DEVAM ETTİ
Yegin’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Toplantıya Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Ak Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri Yavuz Kütük, Nevzat Teker, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Çetin Özhan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10