Trafik Sigortaları görüşüldü

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda “İş Güvenliği Yasası, K Belgeleri, SRC Belgeleri, S, J, M Plakalı Araçların İzin Belgeleri ve yüzde 100 Artan Trafik Sigortaları” konulu toplantı düzenlendi.

Çorlu 24.08.2013 00:27:00 0
Trafik Sigortaları görüşüldü
 KATILIM YOĞUN OLDU
Toplantıya; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ercili, Yönetim Kurulu Üyesi ve 12. Meslek Komitesi Üyesi Cevat Sevim, Meclis ve 12. Meslek Komitesi Üyeleri; Mustafa Filiz, Orhan Çebi, 12. Meslek Komitesi Başkanı Erol Obuz, Başkan Yardımcısı Kazım Çelebi, 12. Meslek Komitesi Üyeleri; Hikmet Yıldız, Mümin Kelle katıldı. Toplantıda konuşmacı olarak; Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Personeli Vedat Ten, Çorlu Bölge Trafik istasyon Amiri Cavit Yılmaz, Çorlu Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Oğuz Günhan, 9'uncu Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Rasim Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, Tome Bilgi Holding Müşteri İlişkileri Yöneticisi Serkan Aydın katıldı.
 
KANUN VE UYGULAMALARI ANLATTILAR
Konuşmacılar, İş güvenliği yasası, K Belgeleri, SRC Belgeleri, S,J,M plakalı araçların izin belgeleri ve yüzde 100 artan trafik sigortaları hakkında bilgiler, değişen kanunlar ve gerçekleştirilen uygulamalar hakkında bilgi verdikten sonra katılımcıların karşılıklı olarak soru cevap ve görüş alışverişinde bulunmalarıyla toplantı son buldu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10