İşkur, Tekirdağ TSO ile protokol imzaladı

Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası arasında Temel Seviye Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzalandı.

Çerkezköy 24.08.2013 00:32:00 0
İşkur, Tekirdağ TSO ile protokol imzaladı
 ÇERKEZKÖY’DE 3 GRUP TEMEL SEVİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DÜZENLENECEK
Türkiye’nin ekonomisinin güçlenmesine ve ülkede refah düzeyinin arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla önceki gün Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası arasında Temel Seviye Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzalandı. Protokolün amacının girişimciliği engelleyen faktörleri ortadan kaldırmak, girişimciliği destekleyen kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini arttırmak, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve işsizliği azaltmak olduğu belirtildi. Yetkililer, protokol kapsamında 3 Grup Temel Seviye Girişimcilik Eğitimi düzenleneceğini kaydetti.
 
ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
Temel Seviye Girişimcilik Eğitimine katılacak kişilerin İşkur’a kayıtlı olması gerektiğini belirten yetkililer, “Eğitime katılacakların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. Program kapsamında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmaları da aranan şartlar arasında yer alıyor. Adaylar, yapılacak değerlendirmede başarılı olmaları ve gereken şartları taşıması halinde eğitime katılabilecek” dedi.
 
İŞKUR MERKEZLERİNDE HAZIR BULUNMALARI GEREKİYOR
Eğitime katılacak kişilerin belirlenebilmesi için müracaatçılar arasından seçme yapılacağını ifade eden Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü yetkilileri, eğitime katılmak isteyenlerin 29 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da İşkur Hizmet Merkezlerinde kimlik belgeleri ile hazır bulunmaları gerektiğini kaydetti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10