Kubilay, ÇTSO heyetini ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ağırladı. Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, “Tüm gücümüzle ilçemizin daha da ileri gidebilmesi için çaba göstere

Çerkezköy 24.08.2013 00:39:00 0
Kubilay, ÇTSO heyetini ağırladı
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, dün saat 14.30’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
HAYIRLI İŞLERE İMZA ATACAKSINIZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret eden ÇTSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak yer aldı. Ziyarette konuşan Süleyman Kozuva Metin Kubilay’a ilçedeki görevinde başarılar diledi. Kozuva, Metin Kubilay’ın Çerkezköy’de hayırlı hizmetlere imza atmasını temenni etti.
 
BİRÇOK ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK
ÇTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli de Kaymakam Kubilay’a oda hakkında bilgi verdi. 3 bine yakın kayıtlı üyelerinin olduğunu ifade eden danyeli “İlk kurulduğu yıllarda Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda faaliyet gösteren odamız, son 10 yılı aşkın süredir mevcut binasında üyelerimize hizmet veriyor. Odamız kurulduğu günden bu yana Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi ile birlikte eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda birçok çalışmaya imza atmıştır” dedi.
 
3 OKULUN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜNÜ ÜSTLENECEĞİZ
ÇTSO Başkanı Kozuva da son meclis toplantısında, oda olarak ilçede hala katı yakıtla ısınan üç okulun doğalgaz dönüşümünün oda tarafından yapılması için düğmeye basıldığını anımsatarak “İlçemizde toplam 11 okulda hala doğalgaz sistemine geçilmemiş. Bu çerçevede önümüzdeki yıllarda da Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile birlikte diğer okullarımızın da doğalgaza geçmesini sağlamak istiyoruz” dedi.
 
EL ELE VERECEĞİZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Çerkezköy’ü çok sevdiğini söyledi. Çerkezköy’ün sanayisi ve ticareti ile ön planda olan bir yerleşim bölgesi olduğunu ifade eden Kubilay “Bu kapsamda da güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odası’na sahip” dedi. Kubilay, hizmette birliktelik ilkesini benimsemiş bir Kaymakam olduğunu ifade ederek “Daha güzel bir Çerkezköy için el ele vereceğiz. Kaymakamlık olarak her zaman iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin yanında olacağız. Tüm gücümüzle ilçemizin daha da ileri gidebilmesi için çaba göstereceğiz. İyi günde kötü günde birlikte olacağız. Sevincimizi mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltıp, acıyı ve hüznü de paylaşarak azaltacağız” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy’ün hızla büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Kubilay “Buraya gelmeden önce Çerkezköy’ün ne kadar güzel bir yerleşim yeri olduğunu duymuştum. Allah nasip etti ve buraya atandım” dedi. Bir yerleşim yerinin gelişmesi kapsamında temel meselenin üretim ve istihdamın arttırılması olduğunu ifade eden 21 yıllık Kaymakam Kubilay, eğitim konusunda detaylara giren bir Kaymakam olduğunu söyledi. Eğitimden daha önemli bir şey olmadığına vurgu yapan Kubilay, “Ülkemizi daha ileri taşıyacak olanlar, çocuklarımızdır. Dolayısıyla onların eğitimi için yapılan yatırımlar en önemli yatırımlardır” dedi. Kubilay, eğitim konusundaki duyarlılıklarından dolayı da ÇTSO yönetimine teşekkür etti.   
 
ARSLANMİRZA’YI DA ZİYARET ETTİLER
Kaymakam Metin Kubilay ile bir süre basına kapalı görüşen ÇTSO heyeti, daha sonra Çerkezköy’e yeni atanan Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’yı makamında ziyaret etti. ÇTSO heyeti, Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’ya yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslanmirza, 2011 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Aralık ayında hâkim savcı sınavlarına girdiğini ve stajını da Ankara Adliyesi’nde yaptığını belirterek, Çerkezköy’ün ilk görev yeri olması nedeniyle kendisi için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Cumhuriyet Savcısı Arslanmirza, kendisini ziyarete gelen ÇTSO yönetimine kolonya döküp çikolata ikram etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10