Çerkezköyspor Somaspor’a kaybetti 1-2

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bolu’da ki ilk hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Lig Manisa temsilcisi Somaspor ile karşı karşıya geldi. Bolu Greenpark Kaya ot

27.08.2013 11:34:00 0
 Çerkezköyspor Somaspor’a kaybetti 1-2
Çerkezköy Haber - Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Çerkezköyspor ikinci hazırlık maçını da kaybetti.

SOMASPOR ÖNE GEÇTİ
Pazar günü oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Her iki takımda ilk dakikalarda savunmayı sağlama alırken, ileri az adamla gol aradı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ataklarını sürdüren Manisa temsilcisi Somaspor Gökay’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Bu gol sonrası beraberliği kurtarma adına ataklar gerçekleştiren Çerkezköyspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Sağ kanattan Emrah Çilingir ile etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor beraberlik golünü de bulamadı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. Çerkezköyspor’un beraberlik için geliştirdiği ataklarda Somaspor ise ikinci gole çok yaklaştı. Kalesinde gole izin vermeyen Muzaffer zaman zaman yaptığı önemli kurtarışlarla farkın açılmasını engelli. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Somaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

BERABERLİK GOLÜ GELDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine etkili bir oyun ile başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ataklarının karşılığını alan Çerkezköyspor ikinci devrenin ortalarına doğru Abdi’nin ayağından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda galibiyet mücadelesi verdi. Çerkezköyspor 65.dakikada gole çok yaklaştı. Çerkezköyspor’un beraberlik golünü atan Abdi altı pas denen alanda kaleci Emrullah ile karşı karşıya kaldığında yaptığı plase vuruşta kaleci Emrullah net gol pozisyonu bertaraf etti.

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Müsabakanın genelinde Soma takımının kaliteli oyunculardan kurulduğu ve bu sezon lige damgasını vuracak güce sahip olduğunu müsabakayı izleyenlere yansıttı. Somaspor ise kalan dakikalarda bir gol bularak karşılaşmada tekrar öne geçti. Çerkezköyspor son dakikalarda beraberlik golünü arasa da istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Somaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörü Bahadır Özgen ve Orhan Gençer birbirlerinden fikir alışverişlerinde bulundular.

“İYİ OYNADIK”
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Çerkezköyspor Teknik Direktörü Orhan Gençer “ Yeni sezon hazırlıklarımızı bir haftadır Bolu’da sürdürüyoruz. Günde iki idman yaparak yeni sezona hazır bir şekilde girmeye çalışıyoruz. İlk hazırlık karşılaşmasında ise bizim gibi Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Somaspor ile karşı karşıya geldik. İlk devre rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlup kapattık. İkinci devre toparlanarak beraberlik golünü bulduk. Kalan dakikalarda galibiyet golünü arasak da rakibimiz yakaladığı kontra atakta galibiyet golünü buldu” diye konuştu.

“MEMNUNUM “
Takımın uyumundan memnun olduğunu belirten Gençer “ Yeni bir takımız. Oyuncularımız birbirleri ile yavaş yavaş kaynaşıyorlar. İlerleyen günlerde yapacağımız hazırlık maçları ile birlikte yeni sezona müthiş girmek istiyoruz. Ben oyuncularımızın performansından son derece memnunum. Salı günü saat 17.00’de Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gümüşorduspor ile hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10