Türkiye şampiyonasına kitlendiler

Uluslar arası turnuvalarda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Güzel Spor Kulübü 2-5 Eylül tarihleri arasında Karaman’nda düzenlenecek Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasına sıkı bir şekilde

27.08.2013 11:35:00 0
 Türkiye şampiyonasına kitlendiler
Çerkezköy Haber - 2-5 Eylül tarihleri arasında Karaman’da düzenlenecek Minikler Türkiye T
Taekwondo Şampiyonası’na üç sporcu ile katılacak olan Güzel Spor Kulübü hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“BAŞARI BEKLİYORUZ”
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcuları 27 kiloda Meryem Akgün ve Senanur Kepenek, 30 kiloda Kübra Kepenek ile 27 kilogramda Ömer Faruk Erbek 2-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı  temsil edecek. Önceki gün Kazak Gölü’nde yaptıkları antrenmanda konuşan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Sporcularımızdan 27 kiloda Meryem Akgül ve 30 kilo sporcumuz Kübra Kepenek  Çorlu’da yapılan turnuvada Trakya şampiyonu oldular. Diğer sporcularımızdan 27 kilogramda Senanur Kepenek final maçında Meryem Akgül’e kaybedip ikinci olmuştu” diye konuştu.

“ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR”
Tekvandocuların Tekirdağ’ı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde Türkiye şampiyonasında temsil edeceklerini belirten Güzel “ Turnuvaya Tekirdağ’dan 25 sporcu katılacak. Bizler de oyuncularımızın şampiyonadan en güzel sonuçla dönme adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün de Kazak gölünde çocuklarımız ile hem piknik hem de antrenman yapmak istedik. Burada Antrenörümüz Fikri Güzel’e yardımcı oluyorum. Fikir ve destek alarak yolumuza devam ediyoruz. Fikri Güzel başarımızla gurur duyarak, mutluluğumuza ortak olacaktır” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10