Belediyeden çocuklara yaz hediyesi

İlçe genelinde peyzaj, spor ve oyun grubu çalışmalarını yürüten Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Fevzipaşa Mahallesi -Kulalar Sokak'a oyun grubu monte etti.

Çerkezköy 27.08.2013 22:05:00 0
Belediyeden çocuklara yaz hediyesi
 ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri yaz aylarında çalışmalarını çok daha yoğun olarak sürdürdüklerini ifade ederek “Bu mevsimde peyzaj çalışmalarına gösterdiğimiz özen gibi, spor ve çocuk oyun grubu monte çalışmalarına da büyük özen gösteriyoruz. Çünkü, yaz aylarında Çerkezköy dışına çıkan olduğu kadar çıkmayan vatandaşlarımız da var. Bu açıdan Çerkezköy'de keyifli bir yaz geçirilebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
''ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU, EN BÜYÜK SEVİNCİMİZ''
Çalışmaların karşılığında oyun grubu ile buluşan çocukların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu ifade eden yetkililer, ''Bir çocuğun en doğal hakkı olan oyunu oynayabilmesi için, alan yaratmak yapılabilecek en güzel işlerden biri. Bizler bu düşünceyle yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında ilçemiz Fevzipaşa Mahallesi Kulalar Sokak üzerinde ikamet eden çocuklar için oyun grubu monte çalışmasını gerçekleştirdik'' dedi. Oyun grubu çalışmalarının yanı sıra, park içerisinde ağaçlandırma çalışmasının da yapıldığını kaydeden yetkililer “Dikimi yapılan ağaçlar ile park vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca, çalışmalar dahilinde parkta kumlama da yapılarak, alanın  çevresi panel çit ile çevrildi” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10