Gazilerden Ertem’e Edirne teşekkürü

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Ramazan Ayında düzenlenen Edirne gezisi dolayısıyla önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret ederek kendisine teşekk?

Çerkezköy 29.08.2013 15:43:00 0
Gazilerden Ertem’e Edirne teşekkürü
Çerkezköy Haber - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Ramazan Ayında düzenlenen Edirne gezisi dolayısıyla önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri Edirne’den getirdikleri hediyeleri Başkan Ertem’e takdim ettiler.
 
ANLAMLI BİR GÜN GEÇİRDİK
Ziyarete Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kapaklı Belediyesi Eski Başkanı Enver Özel ve üyeler katıldı. Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Ali Ertem’in her zaman ve her şartta Çerkezköylü gazilerin yardımına koştuğunu belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Ramazan ayında  Çerkezköylü Gazilerimiz ve aileleri ile birlikte Edirne’ye geziye gittik. Başkanımız bize bir araç tahsis etti. Sayesinde çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdik” diye konuştu.
 
KIBRIS’A YENİDEN GİTMEK İSTİYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den istekte de bulunan Yarlıgan “Üyelerimiz ile birlikte tekrar Kıbrıs’a gitmek istiyoruz. Çünkü geçen gezimizde Kıbrıs’ın çeşitli yerlerini gezememiştik. Güzelyurt ve Omorfoya gidemedik. Bu gezide sizi ve eşiniz Nuran Ertem’i de aramızda görmek istiyoruz. Bu gezimizi ise 19 Eylül Gaziler Günü haftasında yapmayı düşünüyoruz. Gezimizde Güneydoğu da şehit olmuş kardeşlerimizin ailelerini de almayı düşünüyoruz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “O günlerde işlerimiz çok sıkışacak. Kıbrıs’ta olduğunuz zaman işlerin yoğunluğuna göre sizlerin yanına bir iki gün kaçamak yapabilirim. Kıbrıs gezinizi ise yapacağımız değerlendirmelerden sonra bir karara bağlayabiliriz. Bununla ilgili bir çalışma yapalım” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10