ÇTSO heyetinden hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli yeni seçim bürosunu açan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Bel

Çerkezköy 31.08.2013 08:41:00 0
ÇTSO heyetinden hayırlı olsun ziyareti
 ZİYARET ETTİLER
Dün saat 13.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker “Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çerkezköy Belediye Başkan Aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu öğrendik. Bugün de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Cumhuriyet Halk Partisi’nde devamlı gündemde olduğunu, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini medyadan takip ediyoruz” dedi.
 
“KAZANÇ SAĞLAYACAKTIR”
Ziyarette Çerkezköy’de dört yıllık bir üniversite eksikliği de konuşuldu. Çerkezköy’e dört yıllık bir üniversite yapılması gerektiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri “Üniversitenin Çerkezköy’e gelmesi için koordinasyon sağlanmalı ve beraber çalışılarak yapılması gerekiyor. Üniversitenin gelmesi ile birlikte sosyal anlamda Çerkezköy’ün gelişeceğini, bunun esnafa ve ticaret erbabına kazançlar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Bölgenin sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, sanayiye kaliteli kalifiye eleman yetiştirmek için eğitimci kadrolar, akademi destekleri alınması gerektiği ifade edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri, kendisini ziyaret eden Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker’e ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları İsmail Akın ile Mehmet Danyeli’ye teşekkür etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10