İlçemize yeni hükümet konağı kazandırmaya çalışacağız

Tekirdağ Valiliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna katılan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Haber Gazetesi’ne özel açıklama yaptı.

Çerkezköy 2.09.2013 01:03:00 0
İlçemize yeni hükümet konağı kazandırmaya çalışacağız
 ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRDİK
Çerkezköy’de 15 Ağustos’ta göreve başladığını anımsatan Kaymakam Kubilay “İlçemizde yaşadığımız ilk milli bayramımız oldu. Çok güzel bir bayram geçirdik, bu anlamlı gecede de hep beraberiz. Çerkezköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, günün anlam ve önemine ilişkin güzel bir şekilde kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

EL ELE VERECEĞİZ
Çerkezköy’ü tanımaya çalıştığını ifade eden Kubilay, “Çerkezköy’de kısa bir zaman önce göreve başladım. Tanımaya devam ediyorum. Ülkemizin önde gelen 3 sanayi bölgesinden biri. Hızlı nüfus artışı olan yerlerin başında geliyor. Tanımaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra el ele verip neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi. Çerkezköy’deki hükümet konağının ilçe için yeterli olup olmadığı sorusuna da cevap veren Kaymakam Kubilay “Yeni bir hkümet konağı gerekiyor. İlçeyi tanıdıkça bu anlamda çalışma yapmaya devam edeceğiz. Valimizin de destekleri ve katkıları ile belediyemizle el ele vererek ilçemize bir hükümet konağı kazandırmaya çalışacağız” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10