Orijinal Türk Filmleri Afişleri sergileniyor

Çorlu Kent Konseyi’nin kültür etkinlikleri kapsamında Orion AVM’de düzenlenen “Orijinal Türk Filmleri Afiş Sergisi”nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Çorlu 2.09.2013 23:38:00 0
Orijinal Türk Filmleri Afişleri sergileniyor
 TÖRENLE AÇILDI
Yeşilçam’ın emektar sanatçıları Menderes Samancılar’ın katıldığı etkinlikte, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçin, sinemaseverler ve basın mensupları da hazır bulundu. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur ve Sinema Sanatçısı Menderes Samancılar, sinema sanatına dair konuşmalar yaptı. Başkan Baysan, Samancılar’a günün anısına plaket takdim etti. Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur da organizasyonda görev alan çalışma arkadaşlarına teşekkür belgelerini verdi.

ÇEKİLDİĞİ DÖNEMİN ATMOSFERİ YANSITILDI
Ardından etkinliğin konseptine uygun olarak açılış münasebetiyle bir film şeridi kesildi. Filmlerin çekildiği dönemin atmosferini yansıtmak amacıyla simitçi, baloncu, biletçi, anonsçuların canlandırmaları yapıldı ve gong efekti uygulandı. Açılış töreninin gerçekleştirilmesinin ardından orijinal Türk Filmi afişlerinin bulunduğu sergi, katılımcıların ziyaretine açıldı.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10