Güzel işler yapacağınıza inanıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafetdin Terzi, önceki gün saat 13.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 3.09.2013 00:18:00 0
Güzel işler yapacağınıza inanıyorum
 TEBRİK ETTİ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilaver Burak ve Mustafa Seçkin tarafından karşılanan Terzi, zyarette yaptığı konuşmada, ÇTSO Yönetimi’ni tebrik ederek “Yerel seçimler münasebeti ile Çerkezköy’deki kurum ve kuruluşları ziyaret ediyorum. Bu bağlamda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulunarak, yeni yönetime hayırlı olsun demek istedim. Çerkezköy ve Tekirdağ adına güzel işler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

SİYASETİN NABZI HIZLI ATMAYA BAŞLADI
Terzi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli de “Bizler de ÇTSO Yönetimi olarak, aday adaylığınız için sizlere hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz. 2014 yılında yapılacak yerel seçimler nedeni ile siyasetin nabzı daha hızlı atmaya başladı. İnşallah seçimler sonucunda kazanan Türkiye, beraberinde de Tekirdağ ve Çerkezköy olur” dedi. 

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10