“Borcumuz müteahhide değil devletedir”

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı da esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı. Önceki gün esnaf ziyaretine çıkan Ak Parti Çerkezköy Teşkilatı, İstasyon Mahallesi

Çerkezköy 5.09.2013 00:21:00 0
“Borcumuz müteahhide değil devletedir”
 Çerkezköy Haber – Ak Parti Çerkezköy teşkilatı, İstasyon Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti.
 
BORÇLANMAMIZ HİZMET İÇİN
Ak Parti İlçe Teşkilatı, İstasyon Mahallesi esnafını ziyaret etti. Ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, Ak Parti İl Genel meclis Üyesi Hasan Karaca, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bahçekapılı ve Selda Yeşil katıldı. Esnaf ziyareti esnasında Belediye Başkanı Ali Ertem’e Çerkezköy Belediyesi’nin vergi yüzsüzleri listesinde yer alması soruldu. Başkan Ertem borcun halka hizmet adına yapıldığını, hizmet yapmamaktansa borçlanmanın daha uygun olacağını ifade etti. Ertem, “Bizim borcumuz devletedir. Biz, bazı belediyeler gibi devlet yerine halka borçlanmıyoruz. Borç da devletin, alacak da.” diye konuştu.
 
BEŞ KURUŞUM OLSA YİNE HARCARIM
Belediyenin gelirinin bir kısmının devletten geldiğinin altını çizen Ertem, “Devletten alacağımız para bizim hesabımıza aktarıldığında borç tahsili de yapılmaktadır. Biz Bağlık Mahallesine, Fevzipaşa Mahallesine diğer mahallelerimize hizmet götürmeye bakarız. Vatandaşımız da yolunun olduğuna, suyunun aktığına ve çöpünün alındığına baksın. Borç bizim işimiz. Kasada para saklamak benim işim değil. Kasamda beş kuruş param olsa tereddüt etmeden onu da kullanırım.” ifadelerine yer verdi. 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10