Önceliğimiz Hükümet Konağı olacak

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’ya kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kapaklı 5.09.2013 00:22:00 0
Önceliğimiz Hükümet Konağı olacak
 TÜRK KADININI TEMSİL EDİYORSUNUZ
Kaymakam Kuzulu dün saat 15.00’da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli, İsmail Akın, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Dilaver Burak ve Metin Taşdelen’i ağırladı. Ziyarette konuşan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Kaymakam Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Kuzulu’nun kurumlar ile birlikte güzel çalışmalara imza atmasını temenni eden Kozuva “Bu güne kadar Tekirdağ’a atanan ilk bayan Kaymakamsınız. Sizler bir ilki başlattınız” diye konuştu. Ziyarette Kaymakam Kuzulu’nun Kapaklı’ya atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “Türk kadınını temsil ediyorsunuz. Bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
İLÇENİN İDARİ TEŞKİLATLANMASINI BAŞLATACAĞIZ
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kapaklı Çerkezköy’den ayrılıp ilçe oldu. Güzel bir yere geldiğim için çok mutluyum. İnşallah her şey çok daha güzel olur. Bizlerin yeni ilçede büyük sorumlulukları bulunuyor. Bunun için de belli bir zaman gerekiyor. İşlerin bir an önce yapılması gerçekten çok kolay değil. Bu zaman içerisinde ilçenin idari teşkilatlanmasını başlatacağız. Kapaklı’lı vatandaşlarımız hizmetini yerelden buradan almaya başlayacak” diye konuştu.
 
BİRKAÇ YER TESPİT EDİLDİ
Kuzulu, ilk olarak hedeflerinin Kapaklı’ya bir hükümet binası kazandırmak olduğunu ifade ederek “Bizim önceliğimiz bir hükümet konağı olacak. Bir binanın oluşturulması için o binada mevcut yer olanına göre en önemli hizmete ihtiyacı olan kurumların yerleştirilmesi, ondan sonra da hizmete personelin atanması ile hizmete başlamasıdır. Bununla ilgili yer arıyoruz. Birkaç yeri tespit ettik. Kira bedelleri ile ilgili uyuşma sağlandıktan sonra o yeri belirleyeceğiz. Birimler kendi arasında teknik yapılarını kuracaklar. Alt yapı kurulduktan sonra personel çalışmaya başlayacak. Yılbaşına kadar bu sorunların hepsinin biteceğini umuyorum. Kapaklı’da hızlı bir yapılaşma, hızlı şehirleşme var. Bundan sonra mutlaka planlı büyümesi gerekiyor. Kapaklı’nın meydanı, yapıları, şehirleşmesi ile ilçe atmosferini hissedebilmesi gerekiyor” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10