“Siyaset mücadele işidir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 5.09.2013 23:32:00 0
“Siyaset mücadele işidir”
 STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Dün saat 12.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar “Yakın arkadaşım, çalışmalarını beğendiğim, sözünün arkasında cesur bir şekilde duran Başkanımızı ziyaret etmek istedim. Kendilerinin söylemlerini de beğeniyorum. Önceki gün itibariyle sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlere başladım. Engelliler derneği benim hayatımda önemli bir yer teşkil ettiği için ilk ziyaretimi oraya gerçekleştirdim. Orada kendilerine mesaj verdim. Engelliler derneğinden bir meclis üyesinin çıkmasını istedim” dedi.
 
PARTİYE İLGİ FAZLA
Gittiği yerlerde her zaman iyi karşılandığını belirten Pandar “Mesleğimden dolayı ve yaptığım hizmetlerden ötürü ziyaretlerimizde güzel karşılanıyorum. Gezdiğim yerlerde partimize de ilgi fazla. İnanıyorum ki bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi başarılı olacak. Ben aday olurum, başkası olur önemi yok. Tüm adaylara da desteğimiz var. Samimi bir ziyaret gerçekleştirmek istedim” ifadesini kullandı.
 
MÜCADELE İŞİDİR
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da “Subaykan Pandar daha iyi yerlerde görmek isteriz. Şimdiden hocamıza başarılar diliyorum. İnşallah yapacağı hizmetlerle Çerkezköy de güzel bir yere kavuşur. Bu siyaset mücadele işidir. Hocamız mücadelecidir, inşallah kendisini daha iyi yerlerde görürüz” dedi.
 
“YEREL YÖNETİCİ OLARAK BU YOLA ÇIKTIM”
Çerkezköy’ü hep birlikte güzel yerlere taşıyacaklarını söyleyen Pandar “Çerkezköy için çok büyük hayallerim var. Eğer başkan olursam Çerkezköy için güzel hizmetler yapabilirim. Geçtiğimiz günlerde Eskişehr Belediyesi’ne gerçekleştirdiğim ziyarette gördüklerim Çerkezköy’de neden yok diye kendime sordum. Avrupa’nın göbeğindeyiz. Çerkezköy’ün önemi çok büyüktür. Sanayi olarak bir numara olmasına rağmen diğer aktiviteler yok. Çerkezköy’ün sadece fabrikaları ile değil festivalleri, oturum alanları sosyal alanları ile de anılmasını istiyorum. Belediye Başkanı olarak amacım bu olacaktır. Yerel yönetici olarak bu yola çıktım. Siyaseti öğrenmeye başladım ve çokta sevdim. Benim kulvarım bellidir. Hayat tarzım olarak bu partiye uygunumdur” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10