Beldemizi birçok ilkle tanıştırdık

Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, dün yaptığı açıklamada Karaağaç Belediyesi’nin beş yıldır hizmet yapmadığına dair eleştirilere cevap verdi.

Kapaklı 7.09.2013 02:28:00 0
Beldemizi birçok ilkle tanıştırdık
 ONLARA MİNNETTARIZ
Yücel, Karaağaç Belediyesi’nde geçmiş dönemde yapılan hizmetlerden dolayı taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine teşekkür ederek “Herkesten yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Allah razı olsun. Biz onlara minnettarız. Nasıl ki geçmiş dönemlerde Karaağaç’ta hizmetler yapıldıysa, bu dönemde de Karaağaç Belediyesi olarak hizmetlerimiz devam etti. Karaağaç’ın yollarının yapılmadığı söyleniyor. Belediye olarak bu süre içinde 20 bin metreküp beton yol hizmeti yapılmıştır” dedi.

İLKLERİ YAŞATTIK
Karaağaç’ın kendi dönemlerinde bir çok ilklerle tanıştığını belirten Dr.Özkan Yücel, kamuoyunda belediyenin beldeye hizmet yapmadığına dair eleştiriler yapıldığını anımsatarak “Bizim dönemimizde beldemize ilk bankamatiğin, benzin istasyonunun, resmi bir kurum olan Jandarma Komutanlığının geldiğini herkes biliyor. İnşallah Karaağaç Belediyesi anaokulunun, Karaağaç Belediyesi Kız Meslek Lisesinin, dere ıslahın temeli ve karaağaç merkezden geçen köprünün açılışını yaptıktan sonra mutluluğumuz devam edecekt” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10