Yine kırmızı ışık ihlali, yine kaza

Çorlu yolu üzerinde önceki gün saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkartıldı. Yaralılar, olay yer

Çerkezköy 7.09.2013 02:31:00 0
Yine kırmızı ışık ihlali, yine kaza
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’den Çorlu istikametine seyir halinde olan Ünal Tıraş’ın (33) kullandığı 22 ACH 14 plakalı araç ile Karaağaç yolundan Veliköy istikametine giden İlkay Genç’in (23) kullandığı 59 EF 633 plakalı araç Veliköy ışıklarda çarpıştı. İddiaya göre Ünal Tıraş, kullandığı araç ile Çorlu istikametine ilerlerken, aşırı hız ile kırmızı ışıkta geçerek Veliköy’e girmek isteyen İlkay Genç’in aracı ile Veliköy kavşağında kafa kafaya çarpıştı.
 
KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
Araçlar orta refüjde bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Kaza sonrası İlkay Genç, Ünal Tıraş ve yanında bulunan Bahtiye Özdamar (54) yaralandı. Ünal Tıraş’ın kullandığı araç çarpışmanın sonucu bariyerlere sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar, yaralıları sıkıştıkları araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Özel Optimed Hastanesi Acil Servis Ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza dolayısıyla Veliköy kavşağında trafik akışı, bölge trafik ekipleri ve İlçe Jandarma ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.
 
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerinde yapılan tedavilerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, çarpışmanın şiddetiyle vücutlarının çeşitli yerlerinde darbeler ve ezikler olduğu öğrenildi. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine gelen çekici ile otoparka kaldırıldı. Yine aynı kavşakta 4 gün önce kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız sonucu 2 araç çarpışmış ve 1 kişi yaralanmıştı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10