“Çerkezköy’e misyon ve vizyon katacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Çerkezköy 9.09.2013 01:32:00 0
“Çerkezköy’e misyon ve vizyon katacağım”
 TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki gün saat 17.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Siyasette de sizlere başarılar diliyorum. Çerkezköy için hayırlısı ne ise o olsun” dedi.
 
“BURAYA YAKIŞTIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna görevinde başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar da “Parti olarak bir sürece girdik. Siyaset girmek istiyordum, kısmet bu dönemde oldu. Daha önce size işlerimizin yoğunluğundan dolayı ziyaret yapamamıştık. Siyasi kimliğin dışında doktor olarak da sizi destekleyen ekipteydim. Buraya da yakıştığınızı düşünüyorum. Siyasette Çerkezköy’de bugüne kadar hizmet yapan Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“MİSYON VE VİZYON KATACAĞIM”
Çerkezköy ve belediyelerin sorunlarının bitmediğini belirten Pandar “Çok iyi ve orta derece çalışan belediyelerde de sorunlar vardır. Çerkezköy’ün sorunlarını biliyorum. Çerkezköy’de büyük hayaller kurup, üniversite, fuar alanı, şehir parkı, gezi alanları projeleri düşünüyorum. 25 senedir Çerkezköy’e hizmet veriyorum. Çerkezköy’e misyon ve vizyon katacağım” ifadesini kullandı.
 
DEĞİŞİKLİK ŞART
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın “Daha önceki dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çerkezköy’de yedi tane aday adayı görmedim. Neden bu kadar istek ve arzunun olduğunu düşünüyorsunuz” sorusu üzerine konuşan Pandar “Benim için sürpriz olmadı. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 99 Çerkezköy’ü alacaktır. Bu dönemde kendim bazı şeyleri gördüm. Çerkezköy Belediyesi’nin eksiklerini de görüyorum. Ancak eleştirmek kolay, yapmak zordur. Bir değişiklik olmasına ihtiyaç vardır. Gelen arkadaşların hepsi genç ve dinamiktir. Bundan önce siyasete fazla çıkmayan arkadaşlar da bu partide yer alıyorlar” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10