Kızılpınar’a “Melis Eczanesi” geldi

Kızılpınar’daki eczanelere bir yenisi daha eklendi. Eczacı Gökçe Melis Dayıoğlu tarafından Akşemsettin Mahallesi Hürriyet Caddesi No:72/1’de açılan Melis Eczanesi Kızılpınar’ın üçünc?

Çerkezköy 9.09.2013 19:56:00 0
Kızılpınar’a “Melis Eczanesi” geldi
 Çerkezköy Haber - Melis Eczaneci Kızılpınar’da Akşemsettin Mahallesi Hürriyet Caddesi No:75/1’de hizmete açıldı.
 
TÖRENLE AÇILDI
Dün saat 12.00’da düzenlenen açılış törenine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Belediye Meclis Üyesi Nevzat Teker ile çok sayıda davetli katıldı. Yeni işletmenin Dayıoğlu ailesine ve Kızılpınar’a hayırlı olması temennisinde bulunan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “Mehmet Dayıoğlu ve eczacı kızı Gökçe Melis Dayıoğlu’nu bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Beldemize çok güzel bir yatırım yaptınız. Burada çok güzel para kazanacağınıza inanıyorum” dedi.
 
”HEM REKABET HEM DE HİZMET AŞKI ARTAR”
Kızılpınar’da işyerlerinin çoğaldığını belirten Korkmaz “Ne kadar işletme olursa hem rekabet artar hem de hizmet aşkı artar. Bizim Kızılpınar halkı misafirperverdir. Gelen yabancı yatırımcılara çok güzel sevgi, saygı ve hürmet gösterirler. İnşallah sizler de güzel hizmet edersiniz. Biz göreve geldiğimizde Kızılpınar’da Postane, ATM, eczane, lokanta yoktu. Şükürler olsun toplu konut projeleri, güzel binalar, büyük beyaz eşya mağazaları ve marketler Kızılpınar beldemizde açıldı. Kızılpınar gelişiyor ve yatırımcılar beldemize geliyorlar” diye konuştu
 
“MEMNUN ETMELİDİR”
İşletme açmada müşteri memnuniyetinin önemli olduğunu belirten Korkmaz “İşletmeler her zaman müşterisine güler yüzlü olmalı ve onları memnun etmelidir. Bununla birlikte işletmesinde de tertip, düzen ve intizama dikkat etmelidir” ifadesini kullandı. Konuşmanın ardından Melis Eczanesinin açılışı gerçekleştirildi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Belediye Meclis Üyesi Nevzat Teker tarafından kesilen kurdelenin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
2013 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Eczacılık bölümünü bitirdiğini belirten Gökçe Melis Dayıoğlu “Bugün buraya gelerek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Mesleğimi Kızılpınar’da iştirak etmekten dolayı memnuniyet duyuyorum. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10