Nitelikli bilgi sahibi olan, bir adım önde olur

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, böyle bir hizmetle kendileri ve kurumla ilgili her türlü haber ve bilgiye anında sahip olduklarını belirtti.

Çorlu 10.09.2013 21:03:00 0
Nitelikli bilgi sahibi olan, bir adım önde olur
 NİTELİKLİ VERİLERE ZAMANINDA ULAŞIYORUZ
Başkan Sülün, bu hizmetle, ilgili alanda çalışan personellerinin zamanını daha verimli kullandığını, dolayısıyla kurumun işleyişi açısından nitelikli verilere zamanında ulaştıklarını belirterek “Kurumların, kendi vizyonları ve yatırımları açısından, bu tür hizmetleri zamanında ve verimli bir şekilde kullanması gerekiyor. Günümüz dünyasında "nitelikli bilgi sahibi olmak” “bir adım önde olmak" anlamına geliyor. Böyle nitelikli bir hizmeti almaktan çok mutluyuz” dedi.
 
BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Çorlu TSO olarak, büyük projelerinin her geçen gün hayata geçtiğini belirten Başkan Sülün, Projelerinin yansımalarının Çorlu ile sınırlı kalmayıp, yansımalarının Trakya ve Marmara Bölgesine katma değer sağlayacak özellikte olduğunu, "ortak akılla, büyük proje"lere imza atacaklarını ve yakaladıkları bu sinerjiyi çok iyi değerlendireceklerini söyledi. Böyle bir hizmeti, Ajans Press'ten almış olmalarının ayrıca mutluluk verici olduğunu dile getiren Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, hizmetlerinin Ajans Pres'in Trakya Bölge Temsilciliği tarafından her gün yakın takipte tutulduğunu ifade etti.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10