Deniz Harp Okulu öğrencileri Tekirdağ’da

Marmara Denizi’nde icra edilecek “İleri Deniz Eğitimi 2 kapsamında ilçeye gelen 4'ü kız 230 Deniz Harp Okulu öğrencisi, Tekirdağ a geldi.

Tekirdağ 10.09.2013 21:06:00 0
Deniz Harp Okulu öğrencileri Tekirdağ’da
 EĞİTİM ALACAKLAR
Deniz Harp Okulu 3. sınıf öğrencilerinin, gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerini sahada pekiştirmek, liman ziyaretleri ile bilgi ve görgülerini artırmak, temsil yeteneklerini geliştirmek amacıyla 12 Eylül’e kadar, Bandırma, Çanakkale ve Tekirdağ limanlarına istinaden “İleri Deniz Eğitimi-2 (İDE-2) icra edilecek.

VALİ YERLİKAYA’YI ZİYARET ETTİLER
Sokullu Mehmet Paşa Gemisi ile Tekirdağ’a gelen Deniz Harp Okulu öğrencileri ve gemi komutanları, Vali Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Komutan ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, gerçekleştirilecek olan eğitimde, personele ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Komutan ve öğrenciler Tekirdağ Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ile görüştü. Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Sinan Sürer Komutasındaki eğitim filosunun subaylarının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Vekili Ali Kılıç, Kıdemli Albay Sürer’e ziyaretten dolayı teşekkür ederken Harp Okulu öğrencilerine de başarılar diledi.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10