Ev sahibinden hırsıza ilginç not

Çerkezköy’de dün bir bağ evinde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Yangında yanan bağ evinden çok evin kapısı önünde asılı olan not dikkat çekti.

Çerkezköy 10.09.2013 21:20:00 0
Ev sahibinden hırsıza ilginç not
 HIRSIZLIKTAN ŞÜPHELENİLİYOR
Yangın dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Cengiz Topel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Tolga Petrol arkasındaki boş arazide bulunan bağ evinde meydana gelen yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, polis ekipleri ise bağ evinin sahibine ulaşmaya çalıştı. Kapıyı kırarak eve giren polis ekipleri ortalığın dağınık olduğunu görünce işin içinde hırsızlık olayının da olabileceğinden şüphelendi.
 
 
 
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Yangın olayının yaşandığı bağ evinde dikkatlerden kaçmayan bir diğer ayrıntı ise evin kapısının önündeki çamaşır ipine asılı not oldu. “Ya bak, her tarafı yeni topladık. İçerde değerli bir şey yok. Yemek soframızı bile almışsın ş…  İçeriye girip dağıtmanın bir anlamı yok. Eğer halen evinin bir eksiği bir ihtiyacın varsa bu notun yanına yaz. Alıp bırakmazsam Allah yediğim her lokmayı haram kılsın” yazılı notu okuyan polis ekipleri, eve daha önce de hırsızlık amacıyla girildiğini belirledi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10