“Çerkezköy sanayisiz düşünülemez”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay iadeyi ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Çerkezköy 11.09.2013 21:02:00 0
“Çerkezköy sanayisiz düşünülemez”
 ÇOSB’Yİ ZİYARET ETTİ
Dün saat 14.00’de Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne giden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğunuz ziyarete istinaden iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
 
“ÇERKEZKÖY’Ü SANAYİSİZ DÜŞÜNMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR”
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin köklü bir kuruluş olduğunu belirten Kaymakam Kubilay “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin oturmuş bir teşkilatı var. Türkiye çapında ilk 500’e ve ikinci 500’e giren firmaların binlerce fabrika ve işçisinin olduğu önemli bir alandır. Kısaca Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy’ü Çerkezköy yapan en büyük değerdir. Çerkezköy’ü sanayisiz düşünmek mümkün değildir” dedi.
 
“BERABER OLMASI GEREKİYOR”
Bundan sonraki süreçte Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile sürekli istişare halinde olacaklarını ifade eden Kubilay “İlçemizi ve sanayimizi hep beraber ileriye götürmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sonuçta hizmette beraberlik önemlidir. Kamu yararına beraberlik olması gerekiyor. Sanayicimiz, iş adamlarımız binlerce vatandaşımızı istihdam ederek zaten ilçemize en büyük katkıyı yapmış oluyorlar. Her zaman kendilerinin destekçisi olacağız” diye konuştu.
 
“EN FAZLA NÜFUSU ARTAN İLÇEDİR”
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu da “Çerkezköy genç ve atak bir kaymakam kazandığı için çok mutluyuz. Çerkezköy çok hızlı gelişmekle birlikte koşan bir ilçedir. Türkiye genelinde en fazla nüfusu artan ilçelerin başında gelmektedir. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak yapacağımız çok iş var. Bizim anladığımız mevcut bürokratik anlayış ile bu hıza yetişmek mümkün olmuyor. Artık eski bürokratik anlayış tamamen ortadan kalktı. Bazen kamu bizden önde koşar hale geliyor” diye konuştu.
 
“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”
Çerkezköy’ü Organize Sanayi Bölgesi’nden hiçbir zaman ayırmadıklarını ifade eden Sarıoğlu “Çerkezköy’ün nüfusunun birçoğunu çalışanlarımız teşkil ediyorlar. Yapılan işlerin kendi çalışanlarımıza yapılıyormuş gibi görüyoruz. Bu çalışmaları da gönül rahatlığı ile yapıyoruz. İnşallah hep beraber el ele güzel işler yapacağız. Bugüne kadar bütün kaymakamlar ile iyi diyaloglarımız oldu. İnşallah bundan sonra da sizlerle de güzel çalışmalara imza atacağız. Sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi. 
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10