Ertem esnafı dinliyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 13.09.2013 20:50:00 0
Ertem esnafı dinliyor
 KALDIRIM ÇALIŞMALARI UZADI
Partililer önceki gün saat 17.30’da üveniş Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.  Ziyarete, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş ve Vahdet Akın katıldı. Yapılan ziyarette kaldırım çalışmalarının uzadığından şikâyetçi olan Metin Soncu,  çalışmalara hız verilmesini istedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem, işi yapan firmanın kaldırım taşı temin edememesi yüzünden çalışmaların uzadığını belirtti.
 
SUSUZLUK YAŞANMAYACAK
Mehmet Sülün  şebeke arızalarından kaynaklanan su kesintilerinin ne zaman son bulacağını sordu. Ertem, bu güne kadar bir kez olsun suların yetersizlik nedeni ile kesilmediğini, yaşanan sıkıntıların 35 yıllık aspes borularının eski oluşundan kaynaklandığını ifade etti. Ertem, “Son 35 metrelik alanın yenilenme işleri kaldı. Artık Çerkezköy halkı sağlıklı ve kesintisiz suyuna kavuşacak.” ifadelerini kullandı. 
 
KENDİ MÜLKÜ
Esnaf ziyareti esnasında bazı vatandaşlar Başkan Ertem’e dükkân sahiplerinin, dükkânları önündeki kaldırımları yükselttiği, bunun da görüntüyü bozduğu şikâyetinde bulundular. Ertem, yükseltilen kısmın kişiye ait olduğu, bu işlemin belediyeye ait kaldırım üzerinde yapılmadığı açıklamasında bulundu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10