CHP’li kadınlardan giysi ve ayakkabı yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuyor.

Çerkezköy 13.09.2013 21:03:00 0
CHP’li kadınlardan giysi ve ayakkabı yardımı
 “İSRAFI ÖNLÜYORLAR”
Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan “Kadın Kolları olarak bireyler arası paylaşımı, dayanışma açından israfı önlemek için giyilebilecek eşyaları yetişkin vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Ayrıca Star Kundura sahibi Necmettin Erdoğan da kampanyaya 300 çift ayakkabı ile destek oldu” dedi.
 
150 KİŞİYE AYAKKABI VERİLDİ
Çalışmaların bir haftadır devam ettiğini belirten Çalışkan “Partililerimiz çevresinde ve mahallesinde bulunan vatandaşlardan bilgi alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ediyorlar. Bizler de o ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destekte bulunuyoruz. Şuana kadar 150 vatandaşımıza ayakkabı yardımda bulunduk. Vatandaşlarımız da giyilebilecek kıyafetleri temiz bir şekilde ütüleyip teşkilata getiriyorlar. Bizler de bu kampanyada destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10