Köylere 150 bin TL ek ödenek çıkarıldı

Çerkezköy Köylere Hizmet Götürme Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantısı dün saat 09.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Çerkezköy 13.09.2013 21:22:00 0
Köylere 150 bin TL ek ödenek çıkarıldı
 EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler, M. Zeki Gürcün, Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı ile Bahçeağıl Köyü Muhtarı Halim Çelebi, Uzunhacı Köyü Muhtarı Keramettin Gürel, Pınarça Köyü Muhtarı İlhami Özkan ve Karlıköy Muhtarı Sadi Er katılırken, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek ve Yanıkağıl Köyü Muhtarı Yücel Başaran toplantıya katılmadı.
 
PARKE TAŞ YAPILMALI KARARINA VARILDI
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün ve Hasan Karaca, İl Özel İdaresi’nden KÖYDES ( Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi )kapsamında Çerkezköy’e 150 bin TL ek ödenek çıkarıldığını belirtti. Toplantıda bu paranın nerelerde değerlendirilmesi gerektiği konusu üzerinde görüşüldüğünü ifade eden İl Genel Meclis Üyeleri Gürcün ve Karaca, “Toplantıda bu paranın köylerimizde parke taşı çalışması yapımında kullanılması yönünde karara vardık” dedi.  Köylere Hizmet Götürme Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda aldıkları kararın tavsiye niteliğinde bir karar olduğunun altını çizen Gürcün ve Karaca, nihai kararın Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında ve İl Genel Meclis Başkanı, İl Genel Sekreteri ve ilçe kaymakamlarının katılımıyla gerçekleşecek olan toplantıda verileceğini belirtti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10