Şişli bize dar, hedefimiz iktidar

İstanbul'dan kalabalık bir araç konvoyuyla hareket eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, E-5 karayolunu takiben Mecidiyeköy, Okmeydanı, Edirnekapı, Cevizlibağ, İncirli, Şirinevler, Küçükçekme

Marmara Ereğlisi 15.09.2013 23:03:00 0
Şişli bize dar, hedefimiz iktidar
 KEŞAN’A HAREKET ETTİ
Yoğun ilgi nedeniyle Tekirdağ İstanbul yolu zaman zaman trafiğe kapandı. Sevgi gösterileriyle karşılanan Mustafa Sarıgül, daha sonra Yeniçiftlik Beldesi'ne geldiğinde bir kez daha aracının yolu vatandaşlar tarafından kesildi. Otobüsten aşağı inen Sarıgül kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla kucaklaştıktan sonra Tekirdağ'a hareket etti. Tekirdağ Atatürk Bulvarında Sarıgül'ü karşılayan yaklaşık 300 kişilik bir grup, 'Çare Sarıgül' sloganları attı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Tekirdağlıları da selamladıktan sonra Edirne'nin Keşan ilçesine hareket etti.
 
SLOGANLARLA KARŞILANDI
İstanbul ile Keşan arasındaki 227 kilometrelik yolu yol sık sık aracının önünün kesilmesi nedeniyle 8 saatte kat eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, halkı elini kalbinin üzerine koyarak selamlayıp karşılık verdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Trakya gezisi kapsamında Tekirdağ'ın ardından Edirne'nin Keşan İlçesi'ne geldi. Burada Cumhuriyet Meydanı'nda kendisini karşılayanlarla otobüsün içinden tokalaşan Sarıgül, burada kısa bir konuşma yaptı. Ardından da seçim otobüsüyle Keşan'a bağlı Yenimuhacır Beldesi'ne geldi. Burada Sarıgül, yaklaşık 3 bin kişi tarafından, 'Her yer Şişli, Her yer Sarıgül' sloganlarıyla karşılandı.
 
UYUYAN DEVİ UYANDIRDINIZ
Mustafa Sarıgül, "Müthiş bir olayla karşı karşıyayız. Sabah saat 05.00'dan bu saate kadar en ufak bir hata problem olmadan inandınız yollara düştünüz ve bana muhteşem bir günü bana yaşattınız. Allahım da bu güzellikleri sizlere yaşatsın. Soruyorlar Sarıgül niye dolaşıyor diye. Sarıgül hak, hukuk, adalet, bireyin özgürlüğü için dolaşıyor. Şunu bütün yurttaşlarımın bilmesi arzu ediyorum. Değişimin anahtarının, umudun zamanının geldiğinde sabahtan beri bütün partilere oy vermiş yurttaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiden ve alakadan dolayı anladım. Bugün siz benim içimde uyuyan dev vardı, içimdeki uyuyan devi uyandırdınız" dedi.
 
HUDUDUMUZ DÜNYANIN BİR NUMARASI OLMAK
Sarıgül, "Şişli bize dar, hedefimiz iktidar. Bizim hududumuz demokratik dünyanın bir numarası olmaktır. Siyasetin temeli insandır. İnsanın olduğu yer bizimdir. İnsanın olduğu her yerde kimseden çekilmeden görüşlerimizi, düşüncelerimizi bütün yurttaşlarımıza anlatacağız. Sizden ricam şu, sosyal medyayı iyi kullanın. Şunu bilmenizi istiyorum. Bizim kuşak bizim dönemimizde sosyal medya yoktu. Bazı münafıklar bazı fesatlar Sarıgül'ün korkusunu yüreklerinde hissetmeye başladılar. Onlar büyük merkezlerde karargahlarını kurdular. Unutulmamalı, onlar birbirlerine menfaat ağıyla bağlıyım. Biz rabbimizin merhamet ağıyla bağlıyız. Büyük bulaşmalar sevgi, özveri ve fedakarlık ister. Kendi geleceğimiz için yapacağız. Özgür bağımsız Türkiye için yapacağız. Bana daha geniş bir imkan verirse halkımız, Trakya İstanbul'un çöplüğü değil, Trakya İstanbul'un en güzel noktası olur" dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10