Özkan, “Yer altı Otoparkı’nda eksiklikler var”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, önceki gün yaptığı açıklamada Yer altı Otoparkı’nın eksiklikler içerdiğini iddia etti.

Çerkezköy 16.09.2013 00:10:00 0
Özkan, “Yer altı Otoparkı’nda eksiklikler var”
 OTOPARKA GİRİŞ ÇIKIŞLARDA SORUNLAR YAŞANACAK
Yer altı Otoparkı’nın girişinin Öztrak Caddesi Yarımoğlu Sokak üzerinden yapılacağını, çıkışının ise Rüya Sokak’tan Atatürk Caddesi’ne yapılacağını söyleyen CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, “Altıyol Kavşağı’ndan Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir aracın Yer altı Otoparkı’na ulaşabilmesi için, Ziraat Bankası etrafından dolaşarak Öztrak Caddesi’ne geçmesi gerekiyor. Aynı şekilde Yer altı Otoparkı’ndan çıkıp Öztrak Caddesi’ne geçmek isteyen vatandaşımızın da Atatürk Caddesi üzerinden Ziraat Bankası mevkiini dolaşması gerekiyor” dedi.
 
GİRİŞ TEK YÖNLÜ, ÇIKIŞ İSE ÇİFT YÖNLÜ DÜŞÜNÜLEBİLİRDİ
Yer altı Otoparkı’ndaki bu plansızlığın, iş icabı sürekli otoparka girip çıkmak zorunda kalacak olan esnaf için adeta bir çile olacağını söyleyen Saim Özkan, “En kısa zamanda Yer altı Otoparkı projesinde değişiklikler yapılarak bu sıkıntıların önüne geçilmeli. Giriş tek yönlü, çıkış ise çift yönlü düşünülebilirdi. Böylece esnafın ve vatandaşların yer altı otoparkını daha sağlıklı bir şekilde kullanmaları sağlanabilir” ifadelerini kullandı.
 
YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ
Yer altı Otoparkı’ndaki bir diğer eksikliğin ise engelli asansörü ve engelli giriş çıkışları olduğunu kaydeden Özkan, “Kendi aracı ya da herhangi bir vatandaşımızın aracı ile yer altı otoparkına giren bir engelli kardeşlerimiz, buradan dışarı nasıl çıkacak. Umarız bu saydığımız eksiklikler, proje tamamlanıp hizmete açılmadan, en önemlisi de kış ayları gelmeden düzeltilir. Bu konuda yetkilileri göreve çağırıyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL  
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10