Gülerçin Koleji, törenle eğitime başladı

Özel Gülerçin Koleji 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına törenle başladı. Düzenlenen törende, geçen yıllarda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim ve öğretim yılında uygulanacak olan prog

Çerkezköy 17.09.2013 00:57:00 0
Gülerçin Koleji, törenle eğitime başladı
 Çerkezköy Haber - Özel Gülerçin Koleji, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına düzenlenen törenle başladı.

İLERİ TOKNOLOJİ İLE EĞİTİM VERİYORUZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yılın ilk programında konuşan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, amaçlarının öğrencileri başarılı, günün şartlarına göre eğitim alan, milli ve manevi duygularla yetiştirmek olduğunu söyledi. Sezgin, “Biz öğrencilerimizi modern eğitim anlayışı ile yarınlara hazırlamanın gayreti içinde olurken, velilerimizin de aynı duygu ve özveri ile bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bır kısım insanlar kendi menfaatlerini ön planda tutmak adına eğitim ve öğretim konusunda olumsuzluklar sergilemektedirler. Yarınları, huzuru ve mutluluğu tek başımıza yaşıyor olmamızın manası yoktur. Yanımızda acı çeken birinin olması, bizimde en azından huzursuz olmamıza neden olmalıdır” dedi.  

KALKINMA EĞİTİMLE SAĞLANIR
Törende konuşan Özel Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin de, öğrencilerin en iyi eğitim ve öğretimi almaları adına her şeyi düşündüklerini ifade etti. Gülerçin, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın sevinci içindeyim. Ülkemizin kalkınması ancak geleceğe yön veren çocuklarımızın modern eğitim ve öğretim kurumlarında verilen bilgiler ışığında gerçekleşebilir. Bunu sağlamak adına her yeniliği takip ederek, kaliteli öğretmenlerimizle başarıyı sağlamaya azami derecede özen gösteriyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

FİDAN DİKİLDİ
2013-2014 eğitim ve öğretim yılı açılış programına daha sonra öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam edildi. Öğrenci gösterileri ile devam eden program, ağaç dikim töreni ile son buldu.

Haber / Sevim BOZKURT         

0282 726 91 91
0282 747 65 10