Balkan Türkleri'nden CHP’ye destek sözü

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, geçtiğimiz haftalarda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile başladığı dernek ziyaretlerini önceki akşam Çerkezköy Balkanlılar

Çerkezköy 19.09.2013 22:16:00 0
Balkan Türkleri
 EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Balkanlılar Derneği’ni ziyaret eden Subaykan Pandar, Dernek Başkanı Turgut İleri ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nden sonra Balkanlılar Derneği’ni ziyaret etmek istediğini söyleyen Subaykan Pandar “25 senedir Çerkezköy’de yaşıyorum. Siyasete de yeni girdim. En iyisini yapmak için çalışacağım” dedi. Pandar, kim aday gösterilirse gösterilsin, CHP’nin adayını sonuna kadar destekleyeceğini vurguladı.
 
İLK ZİYARET EDEN ADAY ADAYISINIZ
Çerkezköy Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri de Pandar’ı aday adaylığından dolayı tebrik edip kendisine başarılar dileyerek CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Remzi Garip’ten sonra derneklerini ilk ziyaret eden aday adayının Subaykan Pandar olduğunu söyledi.
 
CHP’YE TAM DESTEK
Bir süre önce yaptığı açıklama ile dernek olarak Remzi Garip CHP’den aday gösterilirse kendisini destekleyeceklerini açıklayan Turgut İleri, yeni bir açıklama yaparak “Siz aday olursanız ya da CHP’den kim aday olursa olsun dernek olarak onu desteklemeye söz veriyoruz. Çünkü CHP’nin tüm aday adayları birbirinden değerli insanlar” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10