Altyapı Koordinasyon Kurulu toplandı

Her ay düzenli olarak toplanan Altyapı Koordinasyon Kurulu, Eylül ayı toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda Eylül ayında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü. Çerkezköy

Çerkezköy 19.09.2013 22:28:00 0
Altyapı Koordinasyon Kurulu toplandı
 Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu Eylül Ayı Toplantısı dün saat 10.30’da Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yapıldı.

ÇALIŞMALAR HIZLANMALI
Altyapı Koordinasyon kurulunda Çerkezköy Belediyesinin devam eden projeleri, tredaşın yapmış olduğu kazılar ve beton tamirleri, Gazdaş’ın yapmış olduğu kazılar ve Telekom tarafından yapılan kazılar görüşüldü. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş Tredaş’ın Tepe Emlak Konutları Mevkii,  Kuşbahçe Mevkii ve Koza Park Bölgesindeki çalışmalarını hızlandırmaları gerektiğini, asfaltlama çalışmalarına başlayabilmek için bu çalışmaların sonlandırılmasını beklediklerini belirtti.

ACİLEN DEPLASE EDİLMELİ
GAZDAŞ yetkilileri Tredaş tarafından yapılan kazıların kapatılma işleminden haberdar olamadıklarını, bu nedenle iki hat arasındaki mesafe konusunda bilgi sahibi olmadıklarını ifade etti. Toplantıda Tredaş’ın çalışmaları hakkında da değerlendirmeler yapıldı.  Hükümet Caddesi- Pınarça Deresi Köprüsünün yıkılıp yeniden yapılması hususunda hatların düzenlenmesi konusu gündeme gelirken, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak’ta yol etrafında eğik duran elektrik tellerinin acilen deplase edilmesi gerektiği de belirtildi. Ekim Ayı Toplantısı 24 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10