Kimse kimsenin adıyla ve itibarı ile oynamamalı

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Azcan, gazetemizde yer alan haberlerin altında kendisinin adına yazılan yorumların yayınlanmasında duyduğu rahatsızlığı gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Şaban KardeÅ

Çerkezköy 19.09.2013 22:34:00 0
Kimse kimsenin adıyla ve itibarı ile oynamamalı
 BEN KAMUOYUNA MAL OLMUŞ BİR KİŞİYİM PEKİ YA BU ŞAHIS KİMDİR?
Bugüne kadar Ahmet Azcan adı ile yapılan yorumların kendisi ile hiçbir alakasının olmadığını ifade eden Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Azcan “Benim adımla yazılan yorumlar beni rencide ediyor. Beni tanıyan insanlar benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu nasıl bir siyasi duruşum olduğunu gayet iyi bilirler benim bu tür yazılar ve beyanatlar vermeyeceğimi iyi bilirler. Bu yorumların bana dönüşleri nedeniyle üzüntü duyuyorum. Uzun zamandan beri gazetenizdeki bazı haberlerin altında benim adıma yazılan yorumlar, özellikle de engelli vatandaşlarımız ile ilgili haberin altında benim adımla yazılan yorumlar beni çok üzdü” dedi.
 
KİMİSİNİN KİMLİK, KİMİSİNİN KİŞİLİK SORUNU VAR
Ahmet Azcan “Bu kimlik ve kişilik sorunu yaşayan arkadaşın nasıl bir ruh hali içinde bulunduğunu bilmiyorum ama hemen hemen her siyasi haberin altına benim adım ve soy adımla yaptığı bu yorumlar ve sizlerin bunları gazetenizde yayınlamanızdan ciddi derecede rahatsızlık duyuyorum. Ben sürekli halkın içinde olan birisi olarak bugün de sizin karşınızda bu trajikomik olayı yine sizin sayenizde kamuoyu ile paylaşıyorum. Bu şahsın kim olduğunu kimlik veya kişilik sorunu birisi olup olmadığını da bilmiyorum. Bu konuda yasal haklarımı da saklı tutuyorum. Sizlerin bunları yayınlarken bu şahsın benim olmadığımı bilmeniz toplumdaki algıda yeterli olmuyor. Beni tanıyan yüzlerce kişinin beni arayarak ‘bu yorumu yazan sen misin’ diye serzenişte bulunması beni bu açıklamaları yapmaya itti. Sizin aracılığınızla bu komik durumu kamuoyu ile paylaşmak istedim” diyerek Gazetemizde yer alan haberlerin altında yayınlanan ve ertesi gün “Halk Yorumluyor” köşesinde basılan yazılardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10