Bilgisayarlı Görüntüleme Merkezi açıldı

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, yapılan hizmet tanıtım programı ve beraberinde Tekirdağ Devlet Hastanesi Bilgisayarlı Görüntüleme Merkezi açılış töreni, Tekirdağ Dev

Tekirdağ 20.09.2013 22:13:00 0
Bilgisayarlı Görüntüleme Merkezi açıldı
 DAHA BÜYÜK HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr. Yakup Çağ, İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Akdağ ve il protokolü katıldı. 663 sayılı KHK ile 2 Kasım 2012 tarihinde Tekirdağ’da  kurularak hizmet vermeye başlayan ve kurulduğu günden bugüne Tekirdağ’da sağlık birimlerini tek çatı altında birleştiren yine bu doğrultuda yöneten Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin, sağlık alanında yaklaşık yüzde 23'e yakın bir tasarruf sağladığını ifade eden Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr.Yakup Çağ, sekreterlik olarak zamanla daha büyük hizmetleri gerçekleştireceklerini ifade etti.
 
AÇILIŞ YAPILDI
Tanıtımın ardından; Vali Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve protokol tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi Bilgisayarlı Görüntüleme Merkezi törenle açıldı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10