Kapaklı kazansın

2009 seçimlerinde Demokratik Sol Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyesi seçilen, istifa ederek AK Parti’ye geçen İrfan Demir, önceki akşam ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. AK Parti??

Kapaklı 20.09.2013 22:24:00 0
Kapaklı kazansın
 Çerkezköy Haber – AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, önceki akşam ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek Kapaklı için yapılabilecek hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 
BİR ARAYA GELMEMİZ YARARLI OLACAK
Önceki akşam saat 20.00’da Pideland’da STK temsilcileriyle bir araya gelen İrfan Demir, “Yeni ilçe olmuş Kapaklı’nın sorunlarının neler olduğu, bu sorunların çözümü noktasında neler yapabiliriz düşüncesiyle sizlerle bir araya gelmenin yararlı olacağına inandım. Herkesin fikirlerini almak ve tanışmak adına düzenlediğimiz programımıza katıldığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Yerel yönetimde edindiği tecrübeyi, bilgisiyle bütünleyerek Kapaklı Halkına hizmet etmek adına yola çıktığını ifade eden Demir “Tekirdağ’ın büyük şehir olması bizim açımızdan çok büyük avantajlar içermektedir. Hayat standardımız yükselecek ve dolayısıyla Kapaklı Halkı refah ve huzur içerisinde yaşayabilecek” dedi. 
 
İLÇE OLMANIN GEREĞİNİ YAŞAMAYA BAŞLADI
Demir, ilçe olmak yolunda hızlı bir şekilde yol alındığını ifade ederek “Kapaklı ilçe olmanın gereklerini yaşamaya başladı. Kaymakam,  Milli Eğitim ve ilçe Emniyet Müdürlerinin atanmış olması bu konuda mesafe kat ettiğimizin göstergesidir. Artık Kapaklı ilçe olmanın güzelliklerini yaşamaya başladı. Bu güzellikler gelecek zamanda çok daha kapsamlı bir şekilde hayatımızda yer alacak. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda büyük farklılıklar yaşayacağız.  Büyük şehir olmanın bir başka avantajı da ilimize bütçeden ödenecek olan payın yüzde beş olmasıdır” şeklinde konuştu. 
 
BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Kapaklı’nın Trakya’nın yıldızı olması gerektiğini vurgulayan Demir, bunu sağlamak için fırsat verildiğinde çok şey yapılabileceğini de ifade etti. Demir, “Bu noktada sadece kendim değil aynı zamanda Kapaklı’nın kazanmasını istiyorum. Mevcut argümanlarıyla yaşanabilir bir Kapaklı için mücadele edeceğiz. Mücadelemiz siyasi ahlak çerçevesinde olacak. Hangi düşünce olursa olsun insana hizmeti ön planda tutan eşit ve adaletli bir hizmet anlayışı ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10