Emniyet yeni binasına taşınıyor

Çerkezköy’de uzun yıllardır Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde hizmet veren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından İstasyon Mahallesi’ne yap

Çerkezköy 21.09.2013 00:41:00 0
Emniyet yeni binasına taşınıyor
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü İstasyon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni binaya taşınıyor.
 
24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının tamamlandığını ve emniyet müdürlüğünün yeni binada hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Adem Tuncel “24 saat aralıksız halkın huzur ve güvenliği için görev başındayız. İşlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımıza da burada hizmet sunacağız” dedi.
 
 
 
TRAFİK BÜRO DA İSTASYON’DA HİZMET VERECEK
Tuncel, İstasyon Mahallesi’nde yapılan yeni hizmet binasının 3 bin metrekare alan içersinde yedi kattan oluştuğunu ifade ederek “Çerkezköy’ün 20 yıllık ihtiyacı tamamen tamamlanmış oldu. Yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binamızın faaliyete girmesi ile birlikte yaşanan sel felaketinde Kapaklı’da hizmet veren Trafik Tescil Büro Amirliği de burada hizmet verecek” dedi.
 
TOPLANTI VE KONFERANS SALONU DA VAR
İstasyon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni binanın birinci katında Pasaport Büro Amirliği, Silah ve Patlayıcı madde büro amirliği, toplum destekli polislik, Evrak arşiv büro amirliği, EKKM büro amirliği, Koruma büro amirliği, Personel büro amirliği, eğitim büro amirliği, sosyal hizmetler büro amirliği ve idari büro amirliği hizmet verecek. Binanın ikinci katında ise TEM Güvenlik büro amirliği, olay yeri inceleme, çocuk büro amirliği ve lojistik büro amirliğinin hizmet vereceğini belirten Tuncel “Üçüncü katta Asayiş Büro Amirliği ekiplerimiz yer alırken, dördüncü katta ise İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı odası, MOBESE ve Devriye ekipler amirliği olacak. Beşinci katta ise İlçe Emniyet Müdürünün odası, Bilgi işlem büro amirliği ile toplantı ve konferans salonu yer alıyor” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10