Gövdeleri ayrı olsa da kafaları aynı

Siyasi temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen DSP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, DSP Çerkezköy Belediye aday adayı Mesut Kaba’yı ziyaret etti. Seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda

Çerkezköy 22.09.2013 21:08:00 0
Gövdeleri ayrı olsa da kafaları aynı
 Çerkezköy Haber – Demokratik Sol Partili İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, siyasi temaslarda bulunmak üzere geldiği Çerkezköy’de siyasete ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
 
TRAKYA’DA ÇOK GÜÇLÜ BİR PARTİYİZ
Güzelgün, DSP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mesut Kaba’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzelgün, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte DSP’yi karalama kampanyalarının da hız kazandığını ileri sürerek “Bu karalamaları çok gördük. Türkiye’nin her yerinde seçimlere gireceğiz. Trakya bölgesinde çok güçlü bir partiyiz. Gücümüzün bir kısmı CHP çatısı altında toplandı. Bu seçimlerde mevcut gücümüzü toplayarak sandığa yansıtacağız. Bizim partimizin yönettiği belediyeler halka hizmet sunmayı ilke kabul etmiş yönetimlerden oluşuyor. Çok kısa zaman önce DSP’li belediyenin susuz kalan AKP’li belediyeye tankerle su yardımı yaptığını da gördük” dedi.
 
BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ OLACAK
Güzelgün, DSP’nin Trakya’da izleyeceği strateji ile ilgili de konuştu. Yapılacak seçimin, yerel seçim olmaktan ziyade bir yol haritası ve kurtuluş mücadelesi olacağını ifade eden Güzelgün “CHP ve AKP’nin gövdeleri ayrı olsa da kafaları aynıdır. Biz rahmetli Ecevit’in emanetini Trakya’da ve Türkiye’nin her köşesinde yaşatacağız. Bu seçimleri önemsiyoruz. Hiçbir parti ile iş birliğimiz olmayacaktır. Bir kişi dahi kalsak tek başımıza mücadelemizi sergileyeceğiz” diye konuştu. 
 
ECEVİT ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI
DSP Merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit’in ölümü ile ilgili de iddiada bulunan Güzelgün “Ecevit eceli ile ölmedi, öldürüldü. Dış güçler ve içteki ihaneti maharet sayanlar tarafından DSP dört kolon üzerine oturtuldu. Rahmetli Ecevit’in öldürülmesi de bu oyunun bir parçasıdır. Ecevit’in ölmeyip öldürüldüğünü koruması Recai Birgül söylemiştir. Biz her şeye rağmen gücümüzü ortaya koyacağız. Ecevit’in dediği gibi biz gücümüzü halk ve haktan alan bir partiyiz” ifadesini kullandı.
 
SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ
DSP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kaba da seçim sürecinin henüz başlamamış olması nedeni ile çalışmalarına başlamadıklarını söyledi. Gittikleri yerlerde insanların muhalefetin yetersizliğinden bahsettiğini söyleyen Kaba “Salı gününden itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımız esnasında çok önemli açıklamalarımız olacak. Çerkezköy’de dönen oyunlar ve sağlanan rantlarla alakalı bilgileri kamuoyu ile paylaşacağım. Buna ilçe yönetimimiz ile yapacağımız çalışmalarda yer vereceğiz” dedi.
 
 
SÖYLENTİLER ASILSIZ
Kaba, DSP’nin CHP ile işbirliği içerisinde olacağına dair söylentilerin de asılsız olduğunu ileri sürerek “İlçe başkanlığım döneminde hiçbir parti ile işbirliği yapmadığım gibi, aday adaylığım süresince de hiçbir kimse yâda parti ile dirsek temasında olmayacağımı belirtmek istiyorum. Marmara Ereğlisi İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Öztimur ve İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün’e ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde sürekli kendileri ile birlikte olmaya çalışacağım. Onların bilgi ve birikiminden faydalanarak partim için çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10