Edirnespor turnuvayı averajla ikinci tamamladı

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Mersin Üniversitesi Basketbol Turnuvası’nın son gününde ev sahibi Mersin Üniversitesi’ni 65-51’lik skor ile mağlup ederek turnuvayı 2 galibiyet 1 mağlubiyetle noktaladı.

23.09.2013 20:05:00 0
Edirnespor turnuvayı averajla ikinci tamamladı
 KUPA TÖRENİ OLMADI
Edirnespor ilk gün karşılaştığı Ankara Orman Gençlik karşısında 66-64 mağlup olduktan sonra ikinci gün Bursa BŞB'yi 78-40 ve son gün de Mersin Üniversitesi'ni 65-51 mağlup etmişti. Turnuva sonunda seremoni ve kupa töreni yapılmaması, turnuva maçlarını genç ve deneyimsiz hakemlerin yönetmesi katılan takımlar tarafından büyük tepki gördü.
 
İYİ BİR TURNUVA OLDU
Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan Edirnespor Menejeri Engin Gönültaş “ Her şeyden önce turnuvayı sakatsız bir biçimde kapattığımız için mutluyuz. Diğer yandan yeni oluşan ve ilk defa bu turnuvada ki maçlarda bir arada gördüğümüz takımımız ve oyuncularımızın performansı bizleri ve izleyenleri memnun bıraktı.lig başlayana kadar takım olarak hazır gireceğiz. Edirne'de düzenleyeceğimiz  2.Uluslararası Cumhuriyet Kupası maçlarında da güçlü rakiplerle oynayacağız. Turnuvaya katılmamıza sağlayan ve Mersin'de de bizi yalnız bırakmayan başkanımız sayın Murat Boyacıoğlu'na ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz" dedi.
 
TEPKİ GÖSTERDİ
Turnuvaya tepki gösteren Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu “ Ben hayatım boyunca böyle laubali bir turnuva görmedim. Bizleri ne karşılayan, ne hoş geldin diyen bir yönetici vardı. Turnuva sonunda da seremoni ve kupa töreni yapılmadı. Zaten tüm takımlar turnuvaya kendi olanaklarıyla katılarak masraflarını üstlendiler. Hiç olmazsa bir ilgi gösterilebilirdi. Kulüp olarak  bir daha asla böyle bir turnuvaya katılmayız" dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10