Çerkezköyspor’dan tatsız başlangıç 0-1

Bölgesel Amatör Lig hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla başladı. Sezona üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Keşanspor ile karÅ?

23.09.2013 20:09:00 0
Çerkezköyspor’dan tatsız başlangıç 0-1
 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor sezona yenilgi ile başladı.
 
16.00’DA BAŞLADI
Saat 16.00?da başlayan karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu,CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Kanışkan ile AKP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Mercan,Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik ve Çerkezköyspor Kulübü Başkanı ile 1000'e yakın taraftar izledi. Karşılaşmaya giren izleyicilerden Keşanspor’a katkı nedeniyle bağış makbuzuyla 5 TL alınma uygulaması da yeni sezonun ilk maçında uygulanmaya başlandı.
 
KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇİLDİ
Hakemliğini Mehmet Tolga Tarık, Zeki Karaca, Korkut Hekim ve Şenol Bektaş’ın yaptığı karşılaşmaya Keşanspor Selim,Anıl,Şahin,Rafet,Tahir,Çetin,Murat (Ozan),Tahsin (Deniz),Serhat,Kutluhan ve Kadir (Berkan) onbiri ile başlarken konuk Çerkezköyspor ise karşılaşmaya Muzaffer, Oğuz,Gökhan,Deniz,Hasan,Emirhan (Kaan),Emrah,Samet (Muhammed),Burak,Abdi,Ogün (Mehmet) onbiri ile çıktı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Karşılaşmanın ilk dakikalarında temsilcimiz Çerkezköyspor etkili ataklar geliştirmesine rağmen istediğini elde edemedi. İlerleyen dakikalarda taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Kadir ve Serhat ile önemli pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 22.dakikasında Keşanspor taraftarları “Her yer Taksim her yer direniş’ diye bağırdı. İlk yarıda girilen pozisyonlar başarılı sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
 
KEŞANSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip Keşanspor biraz daha iyi başladı. Sağlı sollu ataklarla Çerkezköyspor kalesinde goller arayan Keşanspor arzuladığı gole 50.dakikada ulaştı.
 
Keşanspor geliştirdiği atakta Murat’ın güzel ara pasında ceza sahasında buluşan Serhat yerden sert ve düzgün bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda oyun disiplininden kopmamak için ataklar geliştirdi. Abdi ve Burak ile önemli pozisyonlardan yararlanamayan temsilcimiz beraberlik golünü de bulamadı.
 
EV SAHİBİ EKİP ON KİŞİ KALDI
65.dakikada  Keşanspor’dan Çetin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendirmek isteyen temsilcimiz kalan dakikalarda rakip kaleyi abluka altına aldı. Savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan Keşanspor ise Çerkezköyspor savunmasını az adamla yakaladığı dakikalarda ikinci golü aradı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Keşanspor sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu ve lige 3 puanla başladı.Keşansporlu futbolcular galibiyet sevincini seyiricisi ile Kulüp Başkanı Mustafa Çelik ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan’la birlikte yaşadılar.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10