MHP’li kadınlar Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti

Çerkezköy’de geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Kubilay, dün saat 10.30’da da Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın K

Çerkezköy 23.09.2013 20:48:00 0
MHP’li kadınlar Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti
 PROJELERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ
Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Duran rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı ziyarette konuşan İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Hatice Kocaağa “Parti olarak seçim çalışmalarına başladık. Eğitim konusunda parti olarak çok duyarlıyız. Mahalle muhtarlarımız ile istişare içine girip maddi durumu kötü olan çocuklarımız için hafta içi yada hafta sonu kurslar vermeyi düşünüyoruz. Sizlerinde katkılarını bekliyoruz. Daha iyi gelecek için dershane imkanı olmayan çocuklarımızı eğitimde desteklemek istiyoruz. Ev hanımlarımıza da görsel sanatlar, el işi konusunda destek veriyoruz. Bazı bölgelerimizde bununla ilgili çalışmalarımız başladı. Projemizi sizlerle zaman zaman paylaşacağız” dedi. Kocaağa, Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
SİZLERİ DAHA İYİ TANIMAMIZA VESİLE OLUYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Çerkezköy’de bir aydır görev yapıyorum. Diğer görev yerlerimize nazaran Çerkezköy’de ki işlerimiz çok yoğundur. Kapımız herkese açıktır. Bu tür ziyaretler sizleri daha iyi tanımamıza vesile oluyor” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10