Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Çerkezköy Kaykamamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Kubilay’ı dün de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri ve Çerkezköy Motorlu Taşıyıc?

Çerkezköy 24.09.2013 20:29:00 0
Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
 “HER YERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri “Parti olarak hedeflerimizi bu yıl yüksek tuttuk. Buna istinaden de Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduk. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz. 25 yıldır Çerkezköy’de ikamet etmekteyim. İşlerin ve seçim çalışmalarının yoğunluğundan dolayı bugün sizleri ziyaret etmek istedik” dedi. 
 
“145 ORTAĞIMIZ BULUNUYOR”
Çerkezköy’de 1977 yılından itibaren faaliyet gösterdiklerini belirten Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da “35 aracımız ve 145 ortakla birlikte 36 yıldır Çerkezköy’de hizmet veriyoruz. Dernek olarak her türlü ihtiyaç halinde desteklerde bulunuyoruz. Ayrıca Çerkezköy’e misafir gelenlere de araçları ile birlikte iş veriyoruz. Sizlere de görevinizde başarılar diliyoruz. İnşallah ilçemiz için güzel hizmetlerin altına imzanızı atarsınızdedi.
 
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri ve Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Sizlere teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bütün kurumlarımız ile birlikte Çerkezköy’e en iyi hizmeti yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10