Köyler oyun grupları ile donatılıyor

Kapaklı Belediyesi, büyükşehir yasası kapsamında Karlıköy, Pınarça, Uzunhacı, Bahçeağıl, ve Yanıkağıl köylerinde park ve çocuk oyun alanı yapım çalışmalarına başladı.

Kapaklı 25.09.2013 20:47:00 0
Köyler oyun grupları ile donatılıyor
 PARK VE BAHÇE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bugüne kadar ilçenin muhtelif yerlerinde bakımsızlık sebebiyle kötü görüntüler oluşturan çok sayıda alanı estetik hale getiren ve spor alanları, dinlenme alanları, yeşil alanlar ile çocuk oyun alanları oluşturan Kapaklı Belediyesi, Karlıköy, Pınarça, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl köylerinde park ve çocuk oyun alanı yapım çalışması başlattı. Kapaklıyı değiştiren projelerinin yanı sıra sosyal projelere de ağırlık veren Kapaklı Belediyesi, park ve bahçe çalışmalarını da yürütüyor.

SPOR ALANLARI DA OLUŞTURULDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçedeki köylerdeki parkların, vatandaşların ihtiyacına göre tasarlandığını belirterek “Eski parklar revize edildi ve Kapaklı’ya yeni parklar kazandırıldı. Parklarımızı halkımızın ihtiyacına göre tasarladık. Parklarımız artık eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı değil. İhtiyaca göre fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donatıldı. Parklarımızın tamamında çocuk oyun alanları ve fitnes alanlarını kauçuk zeminle kaplayacağız. Ayrıca çevre düzenlemeleriyle beraber, peyzaj işlemleri devam eden parklarımızda çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz” dedi. Başkan Mandalı, ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem verdiklerini belirtti.

Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10