“Çerkezköy’de Çanakkale ruhu var”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce ilçedeki görevine başlayan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. D

Çerkezköy 25.09.2013 20:57:00 0
“Çerkezköy’de Çanakkale ruhu var”
 GÜZEL BİR BİRLİK HİSSETTİM
Tuna, Çerkezköy’de 81 vilayetten gelen insanların yaşadığını ifade ederek “Çerkezköy’de çok güzel birlik, beraberlik ve manevi bir hava hissettim. Kısaca Çerkezköy’de Çanakkale ruhu vardır. 81 vilayetten gelen insanlar Çanakkale’de vatan millet için savaştı ise, Çerkezköy’ün de kalkınması için insanlarımız bir arada toplanmıştır. Bütün kamu ve siyasi kuruluşlarla birlikte istişare kurulu oluşturacağız. Her kurum ve kuruluş sivil toplum kuruluşlardan temsilci alarak sorunları problemleri çözeceğiz. Kısaca Çerkezköy’e güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.
 
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da bir siyasi olarak kendilerine düşen tüm görevleri varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek “Türkiye’nin her yerinden sivil toplum kuruluşlarında, siyasi partilerde insanlarımız var. Sizin söylediklerinize istinaden bu konuda duyarlı sizlere destek verecek fabrikalar bulunuyor” dedi. Demirbağ, parti teşkilatı olarak İlçe Müftülüğü tarafından kurulan aile irşat bürosunu da desteklediklerini belirterek “Aile irşat bürosu için parti olarak elimizden gelen çabayı gösterebiliriz. Aile irşat bürosu dağılmakta olan ailelere manevi yönden destek vermek için tespit edip çalışma yapıyor” dedi.
 
CEMAATİ EVLERİNDE ZİYARET EDECEĞİZ
Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, cami dışında İlçe Müftülüğü olarak programlar gerçekleştireceklerini ifade ederek “Cemaat dışında aileleri de evlerinde ziyaret etme adına programlar yapacağız. Din görevli arkadaşlarımız ile birlikte kahvehanelerde vatandaşlarımız ile programlarla bir araya geleceğiz. Kısaca cami dışında da hizmetler yapmaya özen göstereceğiz. Çerkezköy’de bulunan camilerimizde müezzin ve vaiz eksikliğimiz bulunuyor” derken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da “Bu konuyla ilgili olarak parti olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10