Kocabıçak’a hayırlı olsun ziyareti

Bir yandan esnafı, vatandaşı ve sivil toplum kurulışlarını ziyaret eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, bir yandan da kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Çerkezköy 26.09.2013 21:02:00 0
Kocabıçak’a hayırlı olsun ziyareti
 YENİ BİNADA ZİYARET ETTİ
Ensar Sivri, önceki gün saat 14.30’da da İstasyon Mahallesi’nde yeni hizmete giren emniyet müdürlüğü binasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ı ziyaret etti. Yeni emniyet binasının Çerkezköy halkına ve emniyet teşkilatına hayırlı olmasını temenni eden Sivri, “Yeni binanız hayırlı olsun. Çerkezköy halkı için en iyi hizmeti bu binada yaparsınız” dedi. 
 
KARAKOL OLARAK KULLANILACAK
Ensar Sivri’nin yeni binada eksiklerin olup olmadığını sorması üzerine konuşan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, asansörde ufak bir sıkıntının olduğunu, onu da en kısa zamanda çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Asansör sışında binanın eksiğinin kalmadığını belirten Kocabıçak “En geç bir ay içinde aktif olarak bu binada hizmet vereceğiz. Eski Emniyet Müdürlüğü binamız ise karakol olarak kullanılacak” diye konuştu. 
 
EMNİYETE GEÇİŞ SÜRECİ DE GÖRÜŞÜLDÜ
Kocabıçak, ziyaretinden dolayı Ensar Sivri’ye teşekkür etti. Dün gerçekleştirilen ziyarette Kızılpınar ve Veliköy’ün Çerkezköy’e bağlanması ile birlikte Jandarma’dan Emniyet Müdürlüğüne geçiş süreci de görüşüldü.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10