Belediyeden öğrencilere giyecek ve kırtasiye yardımı

Kapaklı Belediyesi, ilçede eğitim gören 92 öğrenciye giyecek ve kırtasiye yardımı yaptı. Dün öğrencilere giyecek ve kırtasiye malzemelerini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ̶

Kapaklı 27.09.2013 20:55:00 0
Belediyeden öğrencilere giyecek ve kırtasiye yardımı
 Çerkezköy Haber – İlçede eğitim öğretim veren okulların talepleri doğrultusunda eğitime desteğini sürdüren Kapaklı Belediyesi, dün de 92 öğrenciyi sevindirdi.
 
GİYECEK VE KIRTASİYE YARDIMI YAPTI
Kapaklı Belediyesi’nde dün saat 14.00’da düzenlenen programda, maddi durumu iyi olmayan 92 öğrenciye belediye tarafından kırtasiye, mont, ayakkabı ve eşofmandan oluşan eğitim paketleri dağıttı. Öğrencilere kırtasiye ve giyecek paketlerini dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı’da okumak için evinden çıkan birçok öğrencimiz maddi imkânsızlıklar içerisinde okula gitmek zorunda kalmaktadır. Bizim asli görevimiz öğrencilere yardım olmamakla birlikte, biz elimizden geleni yaparak öğrencilerimizin okumalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.
 
ÇOCUKLARINIZLA YAKINDAN İNGİLENMEK ZORUNDASINIZ
Çocuğunun okul ihtiyaçlarını gideremeyen ailelerin, okul aile birlikleri ve durumu iyi olan aileler tarafından korunması gerektiğini ifade eden Mandalı “Biz Belediye olarak talep olduğu taktirde bu konuyu görüşerek durumu iyi olmayan ailelere yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Sizden çocuklarınıza sahip çıkmanı istiyorum. Okula gidiyorlar diye sorumluluktan kurtulduğunuz zannetmeyin. Onlara verilen ödev ve dersler aynı zamanda size verilmişçesine çocuklarınızla yakından ilgilenmek zorundasınız” diye konuştu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10