Tarım, arzu ettiğimiz yerde değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve partililer Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Üretici Mitingi” ne katılmak üzere Cumartesi günü sabah saa

Çerkezköy 29.09.2013 17:54:00 0
Tarım, arzu ettiğimiz yerde değil
 LÜLEBURGAZ’A HAREKET ETTİLER
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Ensar Sivri, Metin Dönmez, Vahap Akay, Subaykan Pandar, Aktaş Güler, Zeki Gürcün, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri, belde teşkilatı üyeleri ile partililer Lüleburgaz’a gittiler. Hareket öncesi açıklama yapan CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “60 araç ve 6 otobüs ile mitinge katılmak için yola çıkıyoruz. Trakya’da Lüleburgaz’da düzenlenecek olan tarım mitingi bizim için çok önemlidir” dedi.
 
ÇİFTÇİ KAN AĞLIYOR
Ekonominin, sanayi ve tarım üzerine kurulu olduğunu belirten Yüceer “Tarım maalesef hiç arzu ettiğimiz yerde değil. Hayvancılık ve çiftçilik kan ağlıyor. Kredilerini ipoteklendirerek borçlarını borçla kapatarak ayakta durmaya çalışıyorlar. Ay çiçeği geçen yıl 1.600 TL’ye giderken, bu yıl ise 950 kuruş para biçilmiştir. Çiftçi gerçekten ne yaptığını bilmiyor” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10