S plaka sürücüleri dernek çatısı altında birleşti

Çerkezköy’deki S plakalı sürücüler dernek çatısı altında birleşti. Çerkezköy S Plakalı Araç Sahipleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği faaliyete geçti.

Çerkezköy 29.09.2013 22:07:00 0
S plaka sürücüleri dernek çatısı altında birleşti
 SONUNA KADAR YARDIMCI OLACAĞIZ
Önceki gün Çerkezköy Dernekler Büro Şefliğine giden Çerkezköy S Plakalı Araç Sahipleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kurucu Başkanı Mehmet Hanifi Karataş ve Başkan Yardımcısı Selahattin Tokgöz dilekçe ve kuruluş için gerekli belgeleri teslim etti. 25 Eylül’den itibaren aktif olarak derneğin kurulduğunu ifade eden Başkan Mehmet Hanifi Karataş “Hak ve çıkarlarımızı korumak için derneğimizi kurduk. S Plakalı dernek üyelerimizin hak ve hukuklarında sonuna kadar yanlarında olacağız” dedi.
 
HAKKIMIZI KORUMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK
S plaka kullanmayan kaçaklara ve tüzel kişiliği olmadan rant sağlayan kişiler karşısında haklarını korumak için bir araya geldiklerini söyleyen Karataş “Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından derneğin kurulması aşamasında destek aldık. Fabrika servis şoförlerinin bulunduğu derneğimizde Saray’dan 13, Çorlu’dan 12, Kapaklı’dan 23 ve Çerkezköy’den de 52 üyemiz bulunuyor” diye konuştu.
 
İŞTE KURUCU YÖNETİM
Derneğin Kurucu başkanlığını kendisinin yürüttüğünü belirten Karataş “Derneğimizde yönetimde Nazif Usta, Aşkın Gündoğdu, Cemal Buzkuş, Selahattin Tokgöz, Fatih Kaleli, Fikret Tanrıverdi yer alırken, Denetim kurulunda Osman Azgün, Osman Yıldız ve Kadir Tüfek yer alıyor” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10