Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerini bekliyor

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasının devam ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, bir yıllık süre zarfında, duyarlı vatandaÅ?

Çerkezköy 30.09.2013 19:03:00 0
Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerini bekliyor
 7 YIL ÖNCE ÇERKEZKÖY’DE BAŞLATILMIŞTI
Altı sandalyenin özellikle okullar olmak üzere duyarlı vatandaşların katkıları karşılığında alındığını, bir tekerlekli sandalyenin de isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş tarafından kendilerine bağışladığını belirten Hayrettin Çetinkaya “Yedi yıl evvel başlattığımız mavi kapak kampanyası bu gün ülkemizin her tarafında güncelliğini koruyor. Kampanyanın daha etkin hale getirilmesi fevkalade mümkün. Kampanyanın özellikle okullarda, öğretmenlerimiz tarafından hassasiyet gösterilmesi halinde çok daha verimli olacağına inanıyorum. Kişi istediği taktirde bir insanın sokağa çıkmasına imkân tanıyarak onu sevindirebilir” dedi.

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kurban derisi dışında derneğe yapılacak olan bağışların, engellilerin yararına kullanılacağını ifade eden Çetinkaya “Kurban derisi aşamasında herhangi bir beklenti içinde değiliz” dedi. Çetinkaya, derneğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10